Korven 6 Säsong 81

När sillen och potatisen var aväten var det dags den fjärde Korven det kom hela 94 man till start, som framgår av bilden var det i ett stålande och varmt väder! Det spelades även bra golf, en fjärdedel av startfältet gick på eller under sin HCP!

Vinnaren av omgången blev Martin Persson 43 p, med samma resultat kom Rolf Bengtsson in som tvåa. Ytterliggare fem man med 40 poäng eller mer Jan-Erik Elofsson 42, Mats Hansen 41, Claes Ziegler 41, Thomas Bolse 40 och Lars Lindblom 40.

 Alla pristagarna gick som sagt under eller på sina HCP, våra resultat sträcker sig från 43 till 22 och för pris krävs 36 p och 18 SHCP. Vi gratulerar alla pristagarna till de fina resultaten.

Vi har i stället för utlottning, att kommer man in som 34, 55 eller (i tisdags) som 88 får man korv!

En uppmaning redovisa era score för den enda ni lurar är er själva!

Bästekorvgolfare efter fyra omgångar är Mauritz Nilsson som leder på 56 poäng. Bengt Svensson är tre platspoäng efter.

Vi spelar alla omgångar som poängbogey p.g.a. att vi inte tar in scorekorten (Corona) utan vi använder den HCP-justering som ni gjort i GIT efter den spelade omgången. Kom ihåg att göra uppdatering samma dag!

Priserna kan hämtas i receptionen – finns där på fredagen mellan 10:00 - 17:00 - ta med och visa upp ert scorekort och ni får ert pris! Med respekt för tävlingen ber vi Er att hämta eller på ett annat sätt meddela oss ni inte har möjlighet att ta del priset!

Ta del av allas scorer i filen Korven 6_2021 och Prislista 2021_ 6 på Korvens del av hemsidan - Omgångens resultat . Samt Årets korvgolfare: Korvgolfare2021_6.

Observera nästa omgång är på tisdag 6/7 på Norra banan, som vanligt vi hälsar alla ”gentlemän” över femtio välkomna till spel om nästa korv!

Kommentarer

Fler artiklar