Personal

Varmt välkomna till Halmstad Golfklubb. Har du frågor om vår verksamhet eller bara vill besöka oss, tveka inte att kontakta oss.

Christian Jakobsson

Klubbdirektör/VD

Har varit trogen Halmstad Golfklubb sedan barnsben. Svingade sin första klubba för över 30 års sedan men letar fortfarande efter den perfekta bollträffen. Tidigare relativt hyfsad på spelet med ett antal KM-titlar i bagaget. Fortfarande plushandikappare men på väg mot ett mer normalt handicap.   

Nu handlar det mesta av fritiden om huset, Malin och sonen Nils.

 

Stefan Ljungdahl

Banchef

Ansvarar för driften av våra två fantastiska banor med allt vad det innebär och har varit anställd på klubben sedan 2011.

Min lediga tid ägnar jag åt huset och min underbara familj som består av fru Annelie och våra två pojkar Oscar och Gustav.

Margareta Rosengren

Ekonomiansvarig

Margareta Rosengren heter jag som är ekonomiansvarig på Halmstad Golfklubb. Jag har arbetat här sedan 2006 och fått förmånen att vara med och utveckla ekonomifunktionen. Mina tidigare arbetserfarenheter från revision och tjänster som controller och ekonomichef har varit till stor nytta under golfklubbens expansiva år.

Uppvuxen i Malmö i en inbiten golffamilj har jag nu här i Halmstad möjlighet att dela golfintresset med min man och våra två pojkar, vilket ger stor glädje.

När jag inte är på golfklubben passar jag gärna på att njuta av Halmstads underbara omgivningar på racercykel och långpromenader.

Henrik Staff

Head Pro

Jag har jobbat här på Halmstad GK sedan 1994 och älskar mitt jobb som instruktör. I grunden är det själva spelet som lockat mig in i golfen, men att ge en lektion till en nybörjare eller elitgolfare är minst lika roligt.

Det som gör att jag hållit på med detta sedan 1987 är kontakten med människor och deras reaktioner på ett slag eller en lyckad förändring.

Katarina Michols

Tränare

Jag har arbetat som instruktör på Halmstad Golfklubb sedan 1997. Mitt jobb innebär framförallt utbildning av alla kategorier golfare, från den nya golfaren till elitspelaren. Jag började spela golf som liten knatte på Rättviks Golfklubb. Älskade att träna och ägnade all min lediga tid åt att hänga på golfbanan.

Under ett antal år satsade jag på en spelarkarriär innan jag beslöt mig för att helhjärtat ägna mig åt instruktörsyrket och istället fokusera på andras golf. Det är en härlig utmaning och glädje att få hjälpa andra golfare att utvecklas och ha kul med sin golf

Daniel Stark

Tränare

Har arbetat på Halmstad GK sedan 2003. Tycker att golf är livet. Vad skulle man göra med all tid i livet om man inte spelade golf? Jag har tur att alla i familjen är inbitna golfare både Jenny och Hugo spelar mycket golf vilket underlättar livet som golfinstruktör.

Förutom att ge klubbens medlemmar golfundervisning på alla nivåer så är jag Coach för Swedish Golfteam. Jag ansvarig för Handigolf i Sverige. Jag har många roliga minnen från mina uppdrag med landslaget. Det största är nog VM guldet 2014 i Japan.