Tylösandsveckan 2019

Vår populära tävlingsvecka, Tylösandsvecka, som spelas den 22 – 26 juli lockar alltid många tävlande och fulla startfält. Vi hoppas att det ska bli en härlig vecka med många positiva upplevelser för de över 1000 spelarna som ska prova sin lycka på golfbanorna.

Anmälan till tävlingar har från år till år varit krånglig och även gett upphov till en hel del tandagnissel. Vi försöker göra det så bra som möjligt och förbättra anmälningsproceduren varje år. Därför har vi gjort vissa förändringar inför årets anstormning av anmälningar.
 
Tidpunkten för första anmälan till tävlingarna har i år delats upp på olika dagar för att det ska bli så enkelt som möjligt och vi kommer endast tillåta anmälan via Min Golf och på plats. Alltså kommer ni inte kunna anmäla er per telefon den dagen anmälan öppnar.
 
Den 1 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingarna Peak Performance Masters (22/7) och Hotel Tylösand Open (23/7) via Min Golf eller på plats i receptionen.
 
Den 2 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingarna Volvo World Golf Challenge (24/7) och Dagmar Glemme Cup (25/7) via Min Golf eller på plats i receptionen.
 
Den 3 juli kl. 07.00 öppnar anmälan till tävlingen Restaurangens & Shopens Friendly Game via Min Golf eller på plats i receptionen.
 
Mer information om tävlingarna hittar du Min Golf, www.golf.se, eller genom att klicka här.
 
Betalning av tävlingsavgiften behöver inte ske vid anmälan men måste ske senast den 14 juli.
 
Gäster kan anmäla sig till tävlingarna två dagar efter
 
Varmt välkomna till härlig tävlingsvecka!
Christian Jakobsson

Kommentarer

Fler artiklar