Bunkerkrattor och hålflaggor

Halmstad Golfklubb har valt att behålla bunkerkrattorna och inte gjort förändringar avseende hålkoppen samt hålflaggorna

Svenska Golfförbundet har upprättat vissa råd och riktlinjer för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Ett allmänt spritt sådant råd avser bunkerkrattor och hålflaggor samt hålkoppar.

Halmstad Golfklubb har valt att inte tillämpa detta råd eftersom vi inte anser det vara konsekvent i relation till andra aspekter av golfklubben verksamhet.

Efter ett bunkerbesök ska antingen bunkerkrattan användas eller så ska din inverkan på sanden återställas med till exempel foten eller klubban.

Är du orolig för ta i flaggan kan du helt enkelt låta den sitta i och plocka upp bollen ur hålet med den hand du har handsken på.

Christian Jakobsson

Klubbdirektör