Club Manager of the year

Vi gratulerar vår egen Klubbdirektör, Christian Jakobsson till Club Manager of the Year 2019!

Motivering

Vägen till framgång går via ett tydligt ledarskap.

Genom att anförtro klubbens alla medarbetare eget ansvar har årets klubbchef har skapat utrymme för utveckling, tillväxt och framgång, för såväl individen som för klubben.

Golfklubben blomstrar och årets klubbchef är en starkt bidragande orsak till detta.

Framgång kan mätas på olika sätt. En stabil ekonomi, lyckliga medlemmar eller en uppseendeväckande golfanläggning.

Årets klubbchef kan bocka av samtliga kriterier.

Klubbens intäkter ökande 2019 med två miljoner kronor. Greenfeeintäkterna nådde rekordnivåer och sponsorintäkterna steg med 22 procent.

På tio år har bolagets omsättning nära nog fördubblats.

Restaurangen som drivs i egen regi har prisats för sin gastronomiska kvalitet och banans konsekvent utmärkta presentation tilltalar både medlemmar och gäster.
Att förfina det som nästan är perfekt är en konst som inte alla behärskar.

Aldrig har klubbens 3000 medlemmar varit så nöjda som 2019. Vi kan väl passa på att nämna att ytterligare 2000 förhoppningsfulla står i en kö som aldrig tycks sina.

Ekonomin är stabil och klubben investerar i både klubbhus och bana.

Årets klubbchef har med små gester åstadkommit stora resultat och visat att även en etablerad institution med gamla anor och stolta traditioner kan må bra av en smula nytänkande och utveckling.

Christian Jakobsson lever verkligen upp till Halmstad Golfklubbs devis: ”Din bästa golfupplevelse”.