God Jul & Gott Nytt År

Jag vill önska er alla härliga helger och hoppas att ni tar hand om varandra i dessa märkliga tider. Vi behöver nog alla både ge och få lite extra omtanke efter detta år. Det ska bli skönt med lite ledighet för alla i personalen på Halmstad Golfklubb, något som jag tycker att de är väldigt förtjänta av efter ett intensivt år.

Nu ser vi framemot en härlig säsong 2021 med massor av golf! Nu brukar också frågorna komma när banorna öppnar och jag kan med säkerhet säga att det aldrig har varit närmare än när ni läser dessa rader. Annars är en god gissning när våren kommer eller någon gång mellan mars – maj månad. Tyvärr har mina 33 års erfarenhet som golfare inte gett mig bättre kunskap.

Golfklubben kommer ha stängt från och med den 21 december och öppnar inte igen med regelbundenhet förrän den 12 januari. Behöver ni nå oss under denna period får ni gärna skicka ett meddelande till info@hgk.se. Vi kontrollerar denna adress sporadiskt och svar kan dröja.

Gymmet är nu öppet igen men med speciella restriktioner. För att få tillgång till gymmet behöver ni boka tid via Min Golf. Banan där ni bokar tid heter Gym och syns när loggar in på Min Golf. I gymmet får max 4 personer vistas samtidigt och varje bokning innebär 30 min i lokalen. Du kan boka totalt 2 timmar per dag. Tänk på att golfklubben inte tillhandahåller handdukar under helgerna om ni vill duscha på klubben efter träningen.

Södra banan kommer vara öppen med spel mot provisoriska greener från provisoriska tees under helgerna. Slagmatta måste användas på fairway och ska återlämnas efter spelet.

God Jul & Gott Nytt År
Christian Jakobsson