Hårt tryck på tidbokningen!

Efter en vädermässigt och golfmässigt fantastisk period verkar vi nu få tampas med lite lägre temperaturer men även då passar en golfrunda bra. Banorna är ju riktigt bra så varför inte spela golf när det finns så lite annat att göra, dessutom tröttnar i alla fall undertecknad på trädgården.

Avboka i tid

Under den senaste tiden har fler medlemmar än normalt spelat på våra banor och dessutom har medlemmar haft möjlighet att spela golf på tider då de normalt inte befinner sig på klubben. Detta innebär också en större konkurrens om de attraktiva starttiderna på våra båda banor. Vi vill att så många som möjligt ska kunna komma ut och spela. Det är därför extra viktigt att ni avbokar starttider som ni inte kommer att nyttja.

Avbokning ska ske i så god tid innan som möjligt, dock helst senast dagen innan kl. 17.00 för att kunna ge möjlighet för andra medlemmar eller gäster att boka tiden. Avbokning sker enkelt genom Min Golf, MG Golf-appen eller via receptionen på 035-176800.

Christian Jakobsson
Klubbdirektör