Juniorernas Gala 2020

Igår firade juniorerna på klubben avslutningen av säsongen med sin egen gala!

Många duktiga

Röda mattan var utrullad när juniorerna avslutade sin tävlingssäsong med sin alldeles egna gala.

Årets finaste pris, Guldbollen, tilldelades Elice Fredriksson. Motiveringen löd:

"Priset tilldelas i år en spelare som genom mängder av träningstimmar och en imponerande målmedvetenhet, höjt sitt spel till en ny nivå den här säsongen.

Spelaren är rankad bland de absolut främsta i sin ålder i Sverige och har i år gång på gång presterat framskjutna placeringar på högsta juniornivå nationellt.

Genom sin ödmjukhet och vilja att hela tiden utvecklas är spelaren ett fint föredöme på Halmstad Golfklubb."

Under året vann Elice Fredriksson bland annat Teen Tour Future, Tylösand Junior Open och radade upp en mängd andra fina placeringar.

Priser delades även ut för order of merit på vår egen juniortour, Sportringen Tour by Puma. Vinnare i de tre klasserna blev:

C-klass August Stenehav

B-klass Ebbe Isaksson

A-klass Ellen Ottosson

Stort tack till Sportringen och Sofia Torstensson för ert stöd till tävlingen.

Igår delades också ett alldeles speciellt pris ut - Sportmanship Award. Hugo Stark mottog detta för att ha pliktat sig själv under en tävling för spel med fel boll. Hugo har också en mycket framgångsrik säsong bakom sig med bland annat vinst av Sverigefinalen av Teen Tour Finalen och en turlig vinst av KM Foursome.

Tack till Jenny Nilsson och Maria Ivarsson som höll i galan och till hela juniorkommittén för ett fantastisk arbete under en prövande säsong. Nu väntar vinterträning för våra juniorer.

/Christian