Korven 1 Säsong 80

På tisdagen var det för åttionde året i rad som Korvgolfen startade sin säsong! Bland de första som kom till start var den med flest omgångar under de senaste 14 åren, Glenn Månsson (t.v.) med 160 starter. I bollen ingick även Torbjörn Axelson med blyga 60 starter. Inga nybörjare alltså utan spelare med erfarenhet som upprätthåller traditionen!

Vinnare blev Lars Bauréus med 41 poäng, därefter kom Herberth Johansson på 40 poäng och två man på 39, nämligen Anders Torstensson och Torbjörn Axelson. Hela 14 st. spelade på eller under sin HCP, bra gjort med tanke på det väder som var och blev! Vi gratulerar alla pristagarna till de fina resultaten.

Vi har i stället för utlottning, att kommer man in som 34, 55 eller 89 får man korv men tyvärr blev ingen 89 så den blev en 58! Ta del av allas scorer i filen Omgång 1_2020 samt Korvens Prislista 2020 1 på Korvens del av hemsidan Omgångens resultat.

Hela 43 st. av 101 startande valde att inte spela färdigt. Inte konstigt, man kunde inte putta när det var som värst, men så är det när man spelar en VSOP tävling.

Vi spelar alla omgångar som poängbogey p.g.a. att vi inte tar in scorekorten (Corona) utan vi använder den HCP-justering som ni gjort efter den spelade omgången och i samband med justeringen så visas i GIT-systemet, poäng på rundan, justerat HCP–resultat samt exakt HCP. Den informationen kan och tar vi del av och kan därifrån skapa våra resultatlistor! Kom ihåg att göra uppdatering samma dag!

Priserna kan hämtas i receptionen – finns där på fredagen mellan 10:00 - 17:00 - ta med och visa upp ert scorekort och ni får ert välförtjänta pris!

Nästa omgång är på tisdag 14/7 på Norra banan vi hälsar alla ”gentlemän” över femtio välkomna till spel om nästa korv!

Pris och resultatlista finns på nedan länk.

Kommentarer

Fler artiklar