Korven 6 Säsong 80

Gårdagens väder fick sina konsekvenser på antalet deltagare i den sjätte KORVEN, endast 93 st., kanske inte bara vädret utan även att några fick gå tillbaka i vardagen med arbete, studier och andra aktiviteter. Det var riktigt hett där ute under förmiddagen och början på eftermiddagen för att senare efter regn och åska anta normala sommartemperaturer!

Vi är i snitt 101 st. /omgång som spelat denna komprimerade Säsong 80.

Vinnare av Korven 6 blev Roger Borglin, 41 p, med samma poäng kom även Morgan Ericsson in som tvåa! Trea blev Martin Persson 40 p. Fem man på 39 p, Lars-Peter Harbing, Björn Hall, Mats Carlo, Lennart Hagman, Björn Svenson, och för att få pris var man tvungen att gå under sin HCP. Vi gratulerar alla pristagarna!

För er som inte vet så utgör Roger Borglin en del av våra duktig och kunniga ”greenarbetare” som varje gång ställer en bana av högsta kvalitet till vårt förfogande – så aven en denna tisdag!

Våra resultat sträcker sig mellan 41 p - 24 p samt ett antal som inte redovisat sin score.

Ledare av ”Årets Korvgolfare” är fortfarande Manfred Sass och Sven-Arne Johansson som delar första platsen med var sina 55 platspoäng! se Årets Korvgolfare 2020 6

På Korvens del av hemsidan kan man ta del av filerna: Årets Korvgolfare, Omgång 6_2020 (tee val är uträknat, finns inte i systemet) och Korven Prislista 2020 6!

Kom ihåg att justera er HCP efter ronden d.v.s. samma dag som man spelat (bra eller dåliga, har man spelat enligt golfreglerna bör de registreras), var noga med angivandet av speldatum. Den information som finns i ”GIT-systemet” använder vi för att skapa resultatlistan.

Nästa omgång spelas den 25/8 på Södra banan och vi hälsar alla ”gentlemän” över femtio välkomna till spel om nästa korv!

Priserna kan hämtas i receptionen – finns där på fredagen mellan 10:00 - 17:00 - ta med och visa upp ert scorekort och ni får ert välförtjänta pris!

Resultat>> https://www.hgk.se/se/tavling/senior/omgangens-resultat

Nils Göran Jakobsson

Kommentarer