Korven: Säsong 79 KORVVINNARNAS CUP 2019

Trots att man säger att korven inte har en ände, så har vi det i vår traditionsrika tävling KORVEN! Vi avslutade året med Korvvinnarnas Cup på Norra banan. Vi var i allt 20 startande, 9 vinnare, 4 sponsorer och 7 ledamöter. Banan var som vanligt denna sommar var i ett fantastiskt skick – tack till banchef och hans personal!

Vi avåt vår lunch i hällregn som därefter gick över i en behaglig golfeftermiddag väder för att avsluta i ett lätt regn som tilltog under landgången och prisutdelningen.

Vann gjorde Gary Ericson på 74 slag.

Bilden nedan de nio vinnarna fr.v Anders Torstensson, Carlos Agi, Jan-Eric Elofsson, Gary Ericson, Uno Andersson, Göran Petersson, Morgan Ericsson, Sven-Olof Lövgren och Thomas Fredblad.

Bland sponsorer vann Jan-Olof Persson, Bil-Månsson och ledamöterna vanns av Stig-Olof Bergström. Resultat för övriga finns under www.hgk.se/se/tavling/senior/korvvinnarcupen

KORVEN vill än en gång passa på att tack våra sponsorer för det gångna året och samtidigt hälsa gamla såväl som nya spelare till nästa års säsong, den 80:e Korvsäsongen!

/Korvkommittén

Kommentarer

Fler artiklar