Restaurangen och Norra banan öppnar!

Våren vaknar till liv och så gör också golfklubben mer och mer. På lördag är det dags att öppna Norra banan och vår restaurang för säsongen. Det känns härligt att få komma med positiva nyheter i dess tider!

Norra banan är också i mycket gott skick för årstiden och jag tror att ni alla kommer bli glada över att igen få ta sig an den. Tidbokning gäller och du bokar lättast din tid via Min Golf, Appen MG Golf eller på telefon 035-176800.

Under vintern har vi genomfört ett större ombyggnadsprojekt av den äldre delen av klubbhuset, vilket inkluderar restaurangen och det känns därför skönt att ta den i bruk samt öppna upp den också på lördag. Vi börjar med en begränsad meny eftersom det är lite osäkra tider men det är med stor glädje vi öppnar.

Helgmeny 4 - 5 april

Förrätt

Toast Skagen

Huvudrätt

Ryggbiff//Pommes//Confiterad tomat//Tryffelbearnaise

Havets Wallenbergare//Potatispuré//Brynt smör//Rostad broccoli//Dillcreme

Efterätt

Chokladpastej med bärsallad

Veckans pasta – Carbonara

Veckans vegetariska - Långbakad blomkål, med sojasmör rostade grönsaker och persiljerotspuré

Take Away - Vår lyxiga räkmacka, unna dig lite lyx i dessa tider 145:-

Information om Corona avseende restaurangen

I dessa tider råder ju andra omständigheter än vi är vana vid och golfklubben kommer ta sitt ansvar för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Viktig information hittar ni på https://www.folkhalsomyndigheten.se och på https://www.krisinformation.se/.

• Vänligen tvätta händerna innan du besöker restaurangen och när du lämnar den.
  • Undvik närkontakt med andra och respektera ett visst avstånd
  • Undvik köbildning eller att du hindrar andra att ta sig fram
  • Följ personalens anvisningar
  • Restaurangen serverar all mat på tallrik