Röjardagen 2020

Lördagen den 21 mars kl. 10.00 träffas vi utanför klubbhuset för att se till att våra banor är i bästa skick för alla vårs trevnad. (Framflyttad en vecka från den 14 mars.)

Vi hoppas att våren står för dörren även om morgnarna fortfarande är kalla. Vädret är dock precis så opålitligt som det alltid är vid denna tiden och prognoserna ger inte många svar.

Banorna ser mycket bra ut inför säsongen och vi gör allt för att dessa ska vara som bäst när du vill spela. Golfklubben skulle dock behöva din hjälp under några timmar för verkligen starta på rätt sätt!

Er insats på röjardagen gör nytta hela året!

Efter genomförd städdag vid kl. 12.30 serverar vi korv och bröd utanför klubbhuset.

Vi är tacksamma om ni tar med er egna krattor.

Tack på förhand för att ni hjälper Halmstad Golfklubb att bli ännu bättre.

Varmt välkomna

Christian Jakobsson