Södra banan och Corona

Den 20 mars kl. 09.00 öppnar vi Södra banan för säsongen med ordinarie greener. Det känns underbart att få välkomna alla medlemmar ut ur vintern, särskilt i dessa tider. Tidbokning öppnar även för säsongen. Utslagsmattor kommer att gälla på våra korthål och lägesförbättring ett scorekort. Bilförbud gäller på våra banor framgent och greenfee är 400 kronor.

Corona

Coronaviruset sprider sig över världen och dess effekter är mycket långt gående samt påverkar oss alla. Ingen har kunnat undgå att få allt för mycket information och det blir svårt att förhålla sig till de ständiga förändringarna. Jag ska försöka avhålla mig från att bidra till detta och vill därmed bara hänvisa till våra myndigheters budskap. Då speciellt Folkhälsomyndigheten som varje dag uppdaterar oss om situationen. Viktig information hittar ni på https://www.folkhalsomyndigheten.se och på https://www.krisinformation.se/.

Halmstad Golfklubb kommer liksom samhället i stort påverkas av smittspridningen. Vi agerar redan för att säkerställa en så säker plats som möjligt och för att trygga vår långsiktiga verksamhet. En mängd olika åtgärder har genomförts som kommer påverka din upplevelse på golfklubben men vi försöker ta så rimliga och genomtänkta beslut som möjligt. Vår ambition är att din golfupplevelse skall hålla hög standard men vi måste alla inse att servicegraden och kvalitén kommer försämras något. Vi ber dig som medlem eller gäst om förståelse för detta.

Längre ner hittar ni ett dokument med samlad information om Corona och golfklubben.

Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta mig på telefon 035-176803 eller christian.jakobsson@hgk.se

Christian Jakobsson, klubbdirektör

Som golfare, tänk gärna på att du kan:

- Boka din starttid online eller per telefon.
- Ankomstregistrera dig online eller per telefon.
- Betala ev. greenfee online.
- Ta inte i hand och inga high fives.
- Håll avstånd till dina medspelare och nästa boll vid kö på banan.

Om du är osäker på hur du använder Min Golf eller
appen MG Bokning i din telefon online, fråga så förklarar vi gärna!