Slå längre och sänk fler puttar!

Vintern är en väldigt bra tid att jobba med sin svingteknik och detaljer i puttningen för att komma förberedd inför våren. Här på Halmstad Golfklubb har vi bra lokaler för att köra gruppträning i mindre grupper, om 3-4 personer. Vi tränar under 5 veckor, en timme per gång vilket ger oss tid att ge varje spelare individuell feedback.

Sving med fokus på högre svinghastighet för mer slaglängd
Svingträningen sker i klubbens gym där vi i behaglig temperatur slår bollar mot ett nät. Här jobbar vi med Trackman, Speedsticks och andra hjälpmedel för att på ett pedagogiskt vis följa din utveckling både visuellt och genom siffror.
Vi hjälper dig att hitta din dominanta kraftkälla för att du på ett effektivt och skonsamt sätt ökar din fart.

Puttning
I konferensavdelningen har vi 6 hål som ger oss fina möjligheter att jobba på grunderna i puttningen. Vi tar hjälp av olika hjälpmedel för att ge oss feedback under träningen.

1195kr/person och faktureras

Senast 28/10 genom att trycka på respektive länk nedan.

Du skickas då vidare till Proplanner där du kan logga in med ditt Golf-id och vanliga lösen.

Vecka 45-49, sista anmälan 28 oktober
Kurs 1 Tisdagar kl 10-11 med Henrik Staff Anmäl dig här
Kurs 2 Tisdagar kl 11-12 med Henrik Staff Anmäl dig här
Kurs 3 Tisdagar kl 12-13 med Henrik Staff Anmäl dig här
Kurs 4 Torsdagar kl 10-11 med Katarina Michols Anmäl dig här
Kurs 5 Torsdagar kl 11-12 med Katarina Michols Anmäl dig här
Kurs 6 Torsdagar kl 12-13 med Katarina Michols Anmäl dig här

Kursplan under 5 veckors kursen
  1. Sving
  2. Putt
  3. Sving
  4. Putt
  5. Sving
Vid frågor kontakta någon av tränarna!

Henrik Staff 0708-584154 / henrik.staff@hgk.se
Katarina Michols 0709-781875 / katarina.michols@hgk.se