Tylösandsveckan

Vår egen tävlingsvecka spelas varje år i vecka 30 så också i år.

Eftersom platserna till de olika tävlingarna är het eftertraktade så gäller speciella regler för anmälan.

Anmälan öppnar för de två första tävlingarna på onsdagen den 1 juli, de två nästkommande tävlingarna torsdagen den 2 juli och veckans sista tävling den 3 juli.

Medlemmar har förtur och anmälan sker enklast via Min Golf eller på plats i vår reception från kl. 07.00.
Gäster får anmäla sig två dagar senare än medlemmar (3, 4 resp. 5 juli beroende på tävling).

OBS! Vi tar inte emot anmälningar via telefon eller mail.

Vid anmälan är det inte tvingande betalning, men rätt spelpartners ska registreras. Betalning ska ske senast 12 juli.

Val av röd tee för herrar 75 och pojkar under 12 är möjlig (ej Hotel Tylösand Open) men måste uppges vid anmälan. Val av orange tee för damer 70 och flickor under 12 är möjlig (ej Hotel Tylösand Open) men måste uppges vid anmälan och är bara möjlig på Södra banan.

Startavgift 200 kr per person/tävling, Tävlingsgreenfee Södra 500 kr, Norra 700 kr, Foursome Södra 350 kr.

Program för veckan

20/7 - Peak Performance Masters
Södra 18 hål 3 x 6 hål Partävling
Irish Greensome/Greensome/Foursome

21/7 - Hotel Tylösand Open
Norra 18 hål Singel Sl/Sg Open 7 klasser

22/7 - 035 Gruppens Foursome
Södra 18 hål Partävling Foursome

23/7 - Dagmar Glemme Cup
Norra 18 hål Partävling Mixed Greensome

24/7 - Restaurangen & Shopens Friendly Game
Norra/Södra 18 hål Fyrmannalag
Pris till bästa lagklädsel!
Obs! Ingen fest på kvällen i år pga Coronaviruset

25/7 - Nytt för i år - Putt KM!
Kval över 18 hål / 8 bästa avgörs i match över
18 hål med kvart-, semi och final

Varmt välkomna till en härlig tävlingsvecka!