Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej damer !

Corona breder ut sig över världen och "vänder uppochner på allt" .

Bara på några veckor har mycket hänt som kommer att ge svåra efterverkningar för mycket och för många av oss,  en lång tid framöver.

I dessa oroliga och nedstämda tider får vi vara glada vi har vår golf  i trevlig gemenskap!

Vi måste vara förståndiga när vi golfar ; hålla avstånd och god handhygien samt stanna hemma om vi är sjuka.

Vår Kickoff / Inspirationsdag 5 april är tyvärr inställd eftersom den till största delen skulle vara inomhus med Kristina Holms föredrag om "Damerna i klubbens 90- åriga historia".

Vi hoppas återkomma senare i år med denna  trevliga aktivitet !

Vi bjuder in till Vårträffen söndagen 19 april .

Det blir en lottad tremannascramble med fina priser från Tylösands golfshop och Daily sports. Vi får en goodiebag och har närmast flaggpriser. Förhoppningsvis blir det en solig och fin golfdag !

Golftävlingen kommer säkert att spelas men det är såklart väldigt oklart om kvällens program inomhus går att genomföra.

Mycket kan ändras snabbt .. vi får avvakta och se vad som händer och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tisdagen 28 april startar årets Elvira / Doris . Läs mer vad som gäller under fliken till höger !!

Datumen för alla årets aktiviteter hittar du till höger, skriv in i almanackan!!

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du se nyheter m.m .

/ Damkommittén