Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej damer !

Högsommaren och juli är här , mycket av golfsäsongen återstår !

Vi har nu levt med pandemin i  4 månader och mycket har förändrats i världen och med det vårat sätt att vara och leva.

Vi får vara tacksamma att vi trots alla restriktioner kunnat spela golf i  trevlig gemenskap på våra fantastiska banor!

Vår trevliga LADIES INVITATION spelas i år söndagen 23 augusti på norra banan.

även i år med ELON Sjöholms Flygstaden som generös sponsor !

Bjud redan nu  in en manlig spelpartner, ej make / sambo el son ( dock ej junior), och anmäl dig i tid, tävlingen brukar bli fulltecknad !!

Lördagen 15 augusti är vi inbjudna till Laholm för vår årliga match över 27 hål.

Anmälningslista sätts upp på anslagstavlan i damrummet.

Du bjuds på greenfee, fika och lunch.

Häng med på en rolig heldag gratis golf !!

Torsdagen 27 augusti kommer Ryadamerna  på besök för vår årliga match.

Vi börjar med lunch och har därefter bokade tider på norra banan för 18 hål matchspel.

Även här sätts anmälan upp på anslagstavlan i damrummet några veckor innan.

Elvira /Doris är igång igen sen 7 juli. Elvira spelar alltid 18 hål växelvis på norra/ södra  banan och Doris alltid 9 hål på södra.

En nyhet i år dock : inga prispengar delas ut efter varje omgång, utan ETT presentkort delas ut när säsongen är klar.

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du se nyheter m.m .

/ Damkommittén