Korvmiddag

Korvgolfare! Observera året Korvmiddag genomförs inte under de villkor och restriktioner som gäller framtill den 31/8. Skulle läget förändras återkommer Korvkommittén besked om vad som råder!

En av Korvens stora höjdpunkter är den klassiska Korvmiddagen med sin överdådiga meny och den trevliga stämning som alltid råder. Vi lider fortfarande under pandemin och de restriktioner som den innebär. Detta medför att vi inte kan garantera att Korvmiddagen kan genomförs på ett glatt, smittsäkert och korrekt sätt i år.

 

Därför har vi beslutat att inte genomföra Korvmiddagen i år. Istället kommer alla som spelat minst 9 omgångar under åren 2020 – 2021 att erbjudas ett julbord på Halmstad Golfklubb. Har du spelat mindre än 9 omgångar de senaste två åren så är du välkommen att betala upp till det och även då få ett julbord.

Bordbokning sker genom restaurangen. Gå ihop ert korvgäng för lite gemenskap efter golfsäsongen eller ta med nära och kära till ett härligt julbord.

 

Golfklubben serverar julbord den 26 november – 19 december och bordsbokning görs på 035-32550 eller restaurangen@hgk.se. Ange Korven vid bokning.

Nedan finns en fil som visar hur många omgångar man spelat under 2020 - 2021.