Temakurser

Nyhet för i år är våra Teamkurser! På våra temakurser går vi djupare in i ett specifikt moment som exempelvis sving, driver, puttning och pitch. Du kan välja ut ett tema som passar dig och anmäla dig till varje enskilt träningstillfälle.

Antal deltagare: 4-6 personer
Tid: 90 min
Pris: 420 kr

Tema Puttning

Puttning står i fokus under dessa pass och målet är att ge alla deltagare nycklar för sin personliga teknik och grunder för de korta puttarna. Vi kommer även jobba med längdkänsla och greenläsning vilket är en så viktig del i spelet på green.

Kurstillfällen och anmälan:
4 juni 13.30-15.00, Pro Daniel 

Tema Slagen runt green

En ren bollträff är förutsättningen för att kontrollera slagen runt green. Vi går igenom grunderna och testar olika lägen med olika klubbor för att hitta din bästa strategi för dessa viktiga slag.

Kurstillfällen och anmälan:
19 juni 13.00-14.30, Pro Henrik BOKA HÄR

Tema Pitch

Vi fokuserar på slagen mellan 30-60 meter och genom en bra grundteknik och bollträff lär vi oss kontrollera bollens flykt både på höjden och längden.

Kurstillfällen och anmälan:
28 maj 13.00-14.30, Pro Henrik 

Tema Lobb och Bunker

Vi tränar med de mest vinklade klubborna och börjar med att hitta en trygghet att slå höga slag över bunkern. Sedan går vi igenom grunderna för att du på bästa sätt ska komma ur bunkern. Vi fortsätter med olika lägen och ger dig tips på hur du ska klara dessa luriga slag.

Kurstillfällen och anmälan:
26 maj 10.00-11.30, Pro Daniel 

Tema Sving med järnklubbor

Fokus är att hitta en bra bollträff med järnklubbor och hybrider. Detta gör vi genom att anpassa grunderna till varje individ. Vi har alla olika förutsättningar och alla kan inte svinga på samma sätt.

Kurstillfällen och anmälan:
29 maj 10.00-11.30, Pro Katarina 

Tema Driver och Fairwaywoods

Långt och rakt är en bra målbild när vi tränar dessa slag. Vi hjälper dig med grunderna för att klara detta och mäter undertiden upp din klubbhastighet som vi under passet ska försöka öka för att ge dig några extra meter.

Kurstillfällen och anmälan:
22 maj 10.00.11.30, Pro Henrik
3 juli 13.30-15.00, Pro Katarina