Future Club 2022

Halmstad Golfklubb har som vision att ha Sveriges ledande juniorverksamhet!
Future Club riktar sig till juniorer 6-16 år som inte är medlemmar i Halmstad GK och som vill prova på golf utan krav på medlemskap.


VAD ÄR FUTURE CLUB?

Future Club är en parallell verksamhet till Halmstad GKs ordinarie juniorträning och vänder sig till alla barn och ungdomar från nybörjarknatten till den som redan har hcp.
Det är fokus på lek och att ha skoj med klubba och boll. Vi lär ut de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela och ha roligt på banan. Vi lägger stor vikt vid golfvett med betoning på säkerhet.

Material och kursupplägg görs enligt SGF:s Golfäventyret och målet är att ta Grönt kort samt att skapa intresse för att gå vidare och klara hcp.


VAD INGÅR I FUTURE CLUB?

TRÄNING
1 timme per vecka från v.17 till v.37.
v. 23 Uppehåll för Volvo Scandinavian Mixed
v. 27-31 sommaruppehåll

SPEL PÅ BANAN
I Future Club ingår speltillfällen på Södra banan på söndagar under säsongen. Anmälan till speltillfällen sker via hemsidan och startlista skickas ut och anslås på anslagstavlan! Junior utan HCP måste ha med sig en förälder som caddie/markör. Tiderna är reserverade endast för FC medlemmar. Hur många hål och hur lång bana man spelar beror på hur långt man kommit med sin golf. Speltillfällena ligger från maj till september. enligt följande:
8 maj, 15 maj, 22 maj, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 14 augusti, 21 augusti, 28 augusti, 11 september, 18 september  

ÖVRIGT
Utöver Future Clubs schemalagda speltillfällen kan du erlägga 50kr i greenfee för eget spel. Om du inte har hcp 36 eller lägre ska detta spel ske tillsammans med en fadder.
Det finns klubbor att låna både vid träning och spel på banan för den som inte har.

KURSAVGIFT
2000 kr 

Har ni frågor om Future Club så kan ni ringa 076-7194688 alt.  jonathan.hammarsten@hgk.se